Mercat de l’Estraperlo a Manresa el 20 de febrer

fmah

Aquest 20 de febrer farem el primer Mercat de l’Estraperlo de l’any a Manresa. El mercat s’emmarca dins els actes de la vint-i-cinquena Festa Major Alternativa, que aquest any té edició d’hivern. Així doncs, estarem acompanyats de música en directe, concursos, dinar i altres activitats. El lloc serà la Plaça del Mercat, o Plaça Puigmercadal, i començarem a partir de les 10h del matí.

Si vols venir a posar parada, només cal que ens envïis una confirmació al correu de l’Ecoxarxa horabages@gmail.com per poder fer una previsió de l’espai, i que tinguis la taula parada abans de les 10h. Demanem puntualitat sobretot si necessites entrar amb el cotxe a la plaça. I com sempre és completament gratuït.

A l’hora de dinar ja anirem recollint el mercat, però la festa s’allargarà amb balls de bastons, concert de S’Temple Bar i un cercatasques.

Es preveu un mercat festiu i amb bon ambient, així que és una bona ocasió per venir-hi. El dinar aquesta vegada s’organitza des de Festa Major Alternativa, per així ajudar a finançar la festa major autogestionada més antiga de Catalunya.

Feliç intercanvi i bona festa major alternativa d’hivern!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.